Hayırsever İşadamı Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi’ne Cihaz Bağışı Yaptı

Hayırsever İşadamı Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi’ne Cihaz Bağışı Yaptı

Hayırsever işadamı Fevzi Mercan, Üniversitemiz Fevzi Mercan-Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi Acil Servisine ultrason cihazı bağışladı.

Cihaz bağışı ile ilgili Çocuk Hastanesinde düzenlenen törene; hayırsever İşadamı Fevzi Mercan’ın yanı sıra, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Demirtaş ve Doç. Dr. Meda Kondolot, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer Güneş, Çocuk Acil Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt ile çok sayıda personel katıldı.

Çocuk Acil Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, cihaz bağış töreninde yaptığı konuşmada hayırsever işadamı Fevzi Mercan’a bağışından dolayı teşekkür etti ve bağış yapılan ultrason cihazının acil servislerinde hastaların teşhis ve tedavilerini kolaylaştıracağını söyledi.

Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru ise, “Hastanelerimize uzun yıllardır gerek bina yapılmasında, gerekse katkı ve bağışlarından dolayı Fevzi amcaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından ise hayırsever işadamı Fevzi Mercan’a çiçek ve plaket takdimiyle etkinlik sona erdi.

17 Ocak 2018 Çarşamba