Her geçen yıl katılımı artan ve gelişen, Erciyes-Debrecen Üniversiteleri arasındaki köprü: Proje 777

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Şahin Yıldırım ve Debrecen Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Husi Geza öncülüğünde, yapiılan bir protokol çerçevesinde; her yıl gerçekleştirilen proje 777, bu yıl Debrecen  Üniversitesi’nde, Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden 9 öğrencinin katılımı ile 6-16 Mart 2017 tarihleri arasında Debrecen Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği ev sahipliğinde yedincisi başarılı ve verimli bir şekilde gerçekleştirildi.  Bölüm öğretim üyelerinin  katkılarıyla gerçekleşen proje etkinliğinde, özellikle, teknik ve sosyal aktivite ağırlıklı gerçekleştirilen programda, Macaristan-Debrecende farklı ziyaretleri ile yoğun bir hafta aktivitesi yapılmış oldu. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım “ burada özellikle öğrencilerimizin menmuniyeti ve belirgin oranda yurt dışı deneyimine sahip olmaları, kendilerine olan özgüveni artırır nitelikte olduğu” durumunu dile getirdi.

27 Mart 2017 Pazartesi