Hukuk Fakültemiz Tarafından “Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Süreci ve VERBİS” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından “Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Süreci ve VERBİS” konulu konferans düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ekinliğe; Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, Kişisel Verilerin Korunma Kurumu Veri Yönetim Daire Başkanı Mustafa Erbilli ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasında Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, etkinliğin önemine dikkat çekti ve fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Etkinliğin konuşmacısı Kişisel Verileri Korunma Kurumu Veri Yönetim Daire Başkanı Mustafa Erbilli ise “Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Süreci ve VERBİS” konulu konferansında kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgiler verdi.

13 Kasım 2019 Çarşamba