Hukuk Fakültesi’nde “Avrupa Entegrasyonu ve Göç” Konferansı Düzenlendi
Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından “Avrupa Entegrasyonu ve Göç” konulu konferans düzenlendi.

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı ile desteklenen ve online olarak düzenlenen konferansın akademik koordinatörlüğü Doç. Dr. Gülüm Özçelik, yerel koordinatörlüğü ise Dr. Çiçek Özgür yaptı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Yoldaş etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan akademisyenlere teşekkür etti.

Dekan Yoldaş’ın konuşmasının ardından Doç. Dr. Gülüm Özçelik, “Hukuki Açıdan Avrupa Birliği ve Göç”, Prof. Dr. Sanem Baykal da “Türkiye - Avrupa Birliği İlişkilerinde Göçe İlişkin Temel Meseleler” hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik,  Dr. Çiçek Özgür’ün “Avrupa Birliği ve Türk Hukukunda Geçici Koruma” konulu sunumunun ardından sona erdi.
12 Kasım 2020 Perşembe
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi