Rektörlük 'ten Haberler
INHA Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret

Kore INHA Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Kim, Jung Hoo ve beraberindeki öğretim üyeleri,  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette INHA Üniversitesi Öğretim Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, üniversiteleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, INHA Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Kim, Jung Hoo’ya, üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

INHA Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret INHA Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret INHA Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret INHA Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret
17 Haziran 2019 Pazartesi
Rektörlük Duyuruları