×
×
HABERLER
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 Mezunlarını Verdi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 37. dönem mezunlarını verdi. Program kapsamında 7 bölümden toplam 600 öğrenci mezun oldu.

Süleyman Demirel Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Kılıç ile  Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Uzay ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Uzay, mezun öğrencileri kutladı.

Prof. Dr. Uzay, “Sevgili mezun yakınları, mezun olan arkadaşlarımızın sizlere gelecekte daha büyük gururlar yaşatacaklarına gönülden inanıyorum” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ise konuşmasında, Erciyes Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Rektör Yardımcısı İlkay, “Her biriniz çok önemli yıllarınızı üniversitemizde geçirdiniz. Bugün tüm derslerinizi başararak mezun oluyorsunuz. Ben bu başarınızdan dolayı hepinizi candan tebrik ediyorum. Sevgili gençler siz Erciyes Üniversitesi’nden mezun oluyorsunuz. Bildiğiniz gibi Erciyes Üniversitesi Türkiye’nin 10 araştırma üniversitesinden birisi ve Anadolu’dan tek üniversite. Dolayısıyla bu üniversiteden mezun olmanın onurunu ve gururunu hayatınız boyunca yaşayacaksınız. Erciyes Üniversitesi her türlü sıralamada Türkiye’nin ve dünyanın en önemli üniversitelerinden birisidir. Bizim hedefimiz üniversite olarak Türkiye’de ilk 5’de yer almak.  Bunun içinde üniversitemiz gece gündüz çalışıyor” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi.


 Video için tıklayınız
21 Haziran 2019 Cuma
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER