İlahiyat Fakültesi’nde “Mevlid-i Nebi Haftası” Etkinliği Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İlahiyat Fakültesi  tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında öğrencilere pilav ve aşure dağıtıldı.

İlahiyat Fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Kahraman, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında etkinliğe katılan protokol tarafından, öğrencilere etli bulgur pilavı, ayran ile Melikgazi Belediyesi tarafından hazırlanan aşure dağıtıldı.

Video için tıklayınız

27 Kasım 2018 Salı