İletişim Fakültesi 11. Dönem Mezunlarını Verdi

İletişim Fakültesi 11. Dönem Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi, yeni mezunlarını verdi. ERÜ İletişim Fakültesi’nde 3 bölümden 400 öğrenci mezun oldu.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ yaptı.

Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Dekan Akdağ, “Sevgili mezunlarımız, sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda iş hayatına uğurluyoruz. Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, birçok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri eğitim aldığınız alanda başarılı bir uzman, güzel işler başarmış, mutlu ve huzurlu yaşam süren bireyler olarak görmenin gururu bizlere yeter. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken, asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında İletişim Fakültesi ailesi olarak sizlere başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise konuşmasında, mezun öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Rektör Güven, “Bu milletin bu vatanın geleceği sizlersiniz. Bizler bir noktaya kadar getirdik, götürebileceğimiz kadar da götüreceğiz. Fakat bundan sonraki nesiller, bu ülkeyi daha ileriki hedeflere taşıyacaklar. Büyük Türkiye’yi sizler kuracaksınız. Ben hepinizden ümitliyim. İyi bir okuldan mezun oldunuz ve iyi bilgilerle donatıldınız. Hepinizle gurur duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Hocalarınıza ve sizleri yetiştiren ailelerinize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaket ve hediye takdim edildi ve diplomaları verildi.

Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan 400 öğrenciye diplomaları verdi.

Öğrencilere Çiçek Yerine Bağış Kartı Hediye Edildi

İletişim Fakültesi mezuniyet töreninde bir ilke de imza atıldı. Çevreye duyarlılığının göstergesi olarak mezun öğrencilere çiçek yerine bağış kartı hediye edildi. TEMA Vakfı aracılığıyla her öğrenci adına bir fidan dikilecek. Öğrencilerin mezuniyet hatırası bu fidanlarla yeşerecek.

Mezuniyet töreni mezun öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmasının ardından son buldu.

Video için tıklayınız

12 Haziran 2017 Pazartesi