KOÇFEST Türkiye Üniversitelerarası Kayak ve Snowboard Yarışmaları

KOÇFEST Türkiye Üniversitelerarası Kayak ve Snowboard Yarışmaları
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Koçfest Türkiye Üniversitelerarası Kayak ve Snowboard Yarışmasında, Erciyes Üniversitesi 10 madalya ve 5 kupa kazandı.

Yarışmanın ilk etabı Erciyes Dağı’nda, ikinci etabı ise Palandöken Dağı’nda düzenlendi.

16- 19 Şubat 2017 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilen yarışmanın 1. etabında; Ferziye Pınar, Kayak Alp Disiplini Kategorisinde, Ski Cross Türkiye 2.’si olurken, Hülya Seda, Snowboard Kategorisinde,  Snowboard Cross Türkiye Şampiyonu oldu.

2- 5 Mart 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirilen yarışmanın 2. etabında ise; Ferziye Pınar, Kayak Alp Disiplini Kategorisinde, Slalom Yarışması Türkiye Şampiyonu- Paralel Slalom Türkiye 2.’si- Ski Cross Yarışması Türkiye 4.’sü olurken, Ahmet Alperen Gençoğlu da, Paralel Slalom Türkiye 3.’sü oldu.  Hülya Seda ise Snowboard Kategorisinde,  Snowboard Cross Türkiye 2.’si oldu.

Koçfest Türkiye Üniversitelerarası Kayak ve Snowboard Yarışması Takım Sıralaması sonucunda kazanılan kupalarda, Erciyes Üniversitesi, Kayak Alp Disiplini Kategorisinde, erkekler de Türkiye 2.’si olurken kadınlar da Türkiye 3.’sü oldu.
21-26 Mart 2017 tarihlerinde Erzurum’da yapılan Ünilig Kış Spor Oyunları Yarışması Sonucunda:
Ferziye Pınar, Kayak Alp Disiplini Kategorisinde, Slalom Türkiye 2.’si, Büyük Slalom Türkiye 3.’sü oldu. Mehmet Üstüntaş ise, Kuzey Disiplini Kategorisinde, Serbest Stil Türkiye Şampiyonu oldu.

Ünilig Kış Spor Oyunları Takım Sıralaması sonucu kazanılan kupalarda, Erciyes Üniversitesi, Kayak Alp Disiplini Kategorisinde, bayanlar da Türkiye 3.’sü, Kayak Kuzey Disiplini Kategorisinde ise, erkekler de Türkiye 3.’sü, bayanlar da Türkiye 2.’si oldu.

07 Nisan 2017 Cuma