Kayseri Meslek Yüksek Okulu Yeni Mezunlarını Verdi

Kayseri Meslek Yüksek Okulu Yeni Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kayseri Meslek Yüksek Okulu, 2017-2018 Eğitim -Öğretim dönemi mezunlarını verdi.

15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz Kahraman, Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Kayseri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Taplak’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileleri katıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan Doç. Dr. Hamdi Taplak, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz Kahraman ise, mezun öğrencilerin okullarında aldıkları eğitimin değerini iş hayatlarında daha iyi anlayacaklarını söyledi.

Mezuniyet töreni, okul birincisi Serdar Selvi’nin mezuniyet kütüğe plaket çakması, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

02 Temmuz 2018 Pazartesi