REKTÖRLÜK HABERLERİ
Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, ERÜ Rektörü Çalış’ı Ziyaret Etti

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, ERÜ Rektörü Çalış’ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ERÜ Rektörü Çalış’a yeni görevinde başarılar dileyen Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, Kayserili sanayiciler olarak Erciyes Üniversitesi ile iyi bir işbirliği halinde olduklarını, Rektör Prof. Dr. Çalış ile mevcut işbirliğini artırarak sürdüreceklerini söyledi.

ERÜ Rektörü Çalış ise, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a ziyaretinde dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Çalış, Türkiye’de 10 Araştırma Üniversitesi’nden biri olan Erciyes Üniversitesi’nin araştırma kimliğinin daha çok Ar-Ge çalışması gerektirdiğini ve bunun da ancak Teknopark’ta sanayicilerle daha çok ortak proje üretmekle mümkün olabileceğini kaydetti.

14 Eylül 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ