Rektörlük 'ten Haberler
Kros Takımı Sporcularından Rektörümüze Ziyaret

Bandırma’da yapılan Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde derece elde eden Üniversitemiz Kros Takımı sporcuları, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Türkiye Üniversiteler Sporları Federasyonu tarafından 15 Şubat 2020 Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde yapılan müsabakalar sonucunda, 9 bin metre erkekler koşusunda,68 puanla Türkiye 3’üncüsü olan ve 7 bin 500 metre kadınlar koşusunda ise 92 puanla Türkiye 4’üncüsü olan takım üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Konuşmaların ardından Rektörümüz tarafından sporculara çeşitli hediyeler verildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Ekinci, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nazmi Sarıtaş, Dr. Öğr. Üyesi Feyzullah Koca ve takım antrenörü Öğr. Gör. Mehmet Yardımcı da ziyarette sporculara eşlik etti.

Kros Takımı Sporcularından Rektörümüze Ziyaret Kros Takımı Sporcularından Rektörümüze Ziyaret Kros Takımı Sporcularından Rektörümüze Ziyaret
19 Şubat 2020 Çarşamba
Rektörlük Duyuruları