Meslek Yüksekokulları Öğretim Elemanları Ölçme ve Değerlendirme Eğitim Ön Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının ölçme ve değerlendirme eğitimi ön değerlendirme toplantısı, Mentör Arş. Gör. Dr. Gürkan Tabak’ın katılımı ile ERÜ Eğitim Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda 6-7 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak olan ölçme ve değerlendirme eğitimine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

25 Ocak 2018 Perşembe