Milli Sporcu Ali Doğan’dan Rektörümüze Ziyaret

Milli Sporcu Ali Doğan’dan Rektörümüze Ziyaret

Meksika'da 10-21 Mayıs 2018 tarihleri arasından düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda 81 kiloda dünya şampiyonluğunu kazanan Erciyes Üniversitesi mezunu milli sporcu Ali Doğan, Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven ve Genel Sekreter Yardımcımız Talat Hakan Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette şampiyon öğrenciye, Milli Takımlar Baş Antrenörü Göksel Cingöz’de eşlik etti

Şampiyona hakkında Rektör Güven’e bilgiler veren Antrenör Göksel Cingöz, dünya şampiyonluğunu kazanmanın gururunu yaşadıkları söyledi.

Rektör Güven ise konuşmasında şampiyon sporcuyu başarısından dolayı tebrik etti.

Milli sporcu Ali Doğan, Rektör Güven’i ziyaretinin ardından Genel Sekreter Yardımcısı Talat Hakan Erdem’i de makamında ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgiler verdi.

04 Haziran 2018 Pazartesi