REKTÖRLÜK HABERLERİ
Milli Türk Talebe Birliği’nden Rektörümüze Ziyaret

Milli Türk Talebe Birliği’nden Rektörümüze Ziyaret

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, MTTB Şube Başkanı Akın Kaya, üniversitede yaptıkları faaliyetler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a bilgiler verdi ve Rektörümüz Çalış’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, MTTB Başkanı Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektörümüz Çalış, Türkiye’de sayılı üniversiteler arasında yer alan Erciyes Üniversitesi’nin başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak için sadece bilim adamlarının değil, öğrencilerin de başarı çalışmalarına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Rektörümüz Çalış, öğrencilerin daha çok proje üretmesi ve daha çok bilimsel çalışmada yer alması için kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

25 Eylül 2018 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ