Mimarlık Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

Mimarlık Fakültesi Yeni Mezunlarını Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 3 bölümden toplam 150 öğrenci mezun oldu.

15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Karaköse,  Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, Mimarlar Odası Şube Başkanı Güntülü Gündoğ, Şehir Plancıları Odası Şube Başkanı Ömer Yasin Arık ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş, yaptığı konuşmada, öğrencilere başarılar diledi

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise konuşmasında 40. yılında Erciyes Üniversitesi’nin, en gelişmiş ve en başarılı üniversitelerden birisi olduğunu söyledi.

Rektör Güven, “Erciyes Üniversitesi gibi bir araştırma üniversitesinin çok önemli bir fakültesinden mezun oluyor gençlerimiz. Buradan donanımlı hocalardan, donanımlı bir alt yapıyla yetiştiler. İnşallah bundan sonrada kendilerini geliştirerek, toplumumuza ve milletimize büyük katkılar sağlayacaklar.  Ancak onlardan bazı isteklerimiz var. Öncelikle ne işi yaparsanız yapın, isterseniz bina tasarlayın, isterseniz şehir tasarlayın, isterseniz bir ürün tasarlayın, tasarladığınız her şeyin bir kimliği olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi.

Video için tıklayınız
27 Haziran 2018 Çarşamba