Rektörlük 'ten Haberler

Mitsubishi Electric FA Center Departman Müdürü Hiroshi Matsumura, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Mitsubishi Electric FA Center Departman Müdürü Hiroshi Matsumura işbirliği konusunda görüşmede bulundu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Çalış, Hiroshi Matsumura’ya, üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

Ziyarette, Mitsubishi Electric Fa Center Departman Müdürü Hiroshi Matsumura’ya, Erciyes Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım da eşlik etti.

Mitsubishi Electric FA Center Departman Müdürü Hiroshi Matsumura’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret Mitsubishi Electric FA Center Departman Müdürü Hiroshi Matsumura’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret
25 Aralık 2018 Salı
Rektörlük Duyuruları