×
×
AKADEMİK BAŞARILAR
Öğr. Gör. Uğur Aydın'ın Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarındaki Başarıları
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Öğr. Gör. Uğur Aydın'ın Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarındaki Başarıları

Pek çok ulusal ve uluslararası ödüle sahip olan üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Uğur Aydın katıldığı bir çok fotoğraf yarışmasında başarı elde ederek adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hindistan Fotoğraf Federasyonu'nun düzenlediği uluslararası fotoğraf yarışması olan RGB - 2019 İnternational  Salon  Of Photography den 2 ödül, üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Elemanı Uğur Aydın'a verildi.
Dünyanın farklı ülkelerinden 185 amatör ve profesyonel fotoğrafçının 1850 fotoğrafıyla katıldığı RGB - 2019 İnternational  Salon  Of Photography İndia fotoğraf yarışmasında, Tekerlek ve Kar Tipisi temalı 2 fotoğrafı mansiyon ödülü kazanmıştır. Yarışmada ayrıca sanatçının  6 adet fotoğrafı da sergileme ödülü kazanmıştır.

Bu sene 8.si düzenlenen  "MOF 2019 İbrahim Zaman" Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında,  1 Altın, 1 Mansiyon Ödülü kazandı. Dünyanın pek çok ülkesinden amatör ve profesyonel 350 fotoğrafçının 4000 fotoğrafıyla katıldığı  "MOF 2019 İbrahim Zaman " 8.Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında "Ayna ve Hüzzam Makamı" isimli fotoğrafları ile altın ve mansiyon ödülleri öğretim elemanımız Uğur Aydın'a verildi. Yarışmada ayrıca 8 adet fotoğrafı da sergileme ödülü kazanmıştır.

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD)'nin bu sene 6.düzenlediği  Uluslararası Fotoğraf Yarışmasından 2 Özel Ödül,  Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarından  Uğur AYDIN'a verildi. Dünya çapında amatör ve profesyonel   binin üzerinde fotoğrafçının  4 bine yakın fotoğrafıyla katıldığı yarışmada öğretim Görevlisi Uğur Aydın'ın renkli kategoride  "Ayna" ve siyah beyaz kategoride de"Hüzzam Makamı" isimli fotoğrafları FIAP Özel Ödülüne layık görülmüştür. Yarışmada ayrıca renkli ve Siyah Beyaz kategorilerde de 5 adet fotoğraf sergileme ödülü almıştır. 

Diğer yandan bu sene 2'incisi düzenlenen Benin Uluslararası Fotoğraf Yarışması'ndan Mansiyon ve 3 sergileme ödülü Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarından  Uğur AYDIN'a verildi. Pek çok ülkeden amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katıldığı Benin 2.Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında öğretim Görevlisi Uğur Aydın'ın "Kutsal Kitap" isimli fotoğrafı Mansiyon ödülüne layık görüldü. Ayrıca fotoğraf sanatcısı Aydın'ın  renkli ve siyah beyaz kategorilerde de 3 adet fotoğrafı sergileme ödülü almıştır.

Bu sene 3.sü düzenlenen Benin Uluslararası Fotoğraf Yarışması'ndan 1 Bronz ve  1 sergileme ödülü Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarından  Uğur AYDIN'a verildi. Pek çok ülkeden amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katıldığı Benin 3.Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında öğretim Görevlisi Uğur Aydın'ın "Kutsal Kitap" isimli fotoğrafı Portre kategorisinde Bronz Madalya  ödülüne layık görüldü. Ayrıca fotoğraf sanatcısı Aydın'ın siyah beyaz kategorilerde de 1 adet fotoğrafı sergileme ödülü almıştır.

Öğretim Görevlimizi üniversitemizi başarılı temsilinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


16 Ekim 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR