Akademik Başarı ve Haberler
Öğr. Gör. Uğur Aydın'ın Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarındaki Başarıları

Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Uğur Aydın, bu sene 8.si düzenlenen  "MOF 2019 İbrahim Zaman" Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında,  1 Altın, 1 Mansiyon Ödülü kazandı.

Dünyanın pek çok ülkesinden amatör ve profesyonel 350 fotoğrafçının 4000 fotoğrafıyla katıldığı  "MOF 2019 İbrahim Zaman " 8.Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında "Ayna ve Hüzzam Makamı" isimli fotoğrafları ile altın ve mansiyon ödülleri öğretim elemanımız Uğur Aydın'a verildi. Yarışmada ayrıca 8 adet fotoğrafı da sergileme ödülü kazanmıştır.

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD)'nin bu sene 6.düzenlediği  Uluslararası Fotoğraf Yarışmasından 2 Özel Ödül,  Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarından  Uğur AYDIN'a verildi. Dünya çapında amatör ve profesyonel   binin üzerinde fotoğrafçının  4 bine yakın fotoğrafıyla katıldığı yarışmada öğretim Görevlisi Uğur Aydın'ın renkli kategoride  "Ayna" ve siyah beyaz kategoride de"Hüzzam Makamı" isimli fotoğrafları FIAP Özel Ödülüne layık görülmüştür.

Yarışmada ayrıca renkli ve Siyah Beyaz kategorilerde de 5 adet fotoğraf sergileme ödülü almıştır.

Diğer yandan bu  sene 2'incisi düzenlenen Benin Uluslararası Fotoğraf Yarışması'ndan Mansiyon ve 3 sergileme ödülü Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanlarından  Uğur AYDIN'a verildi. Pek çok ülkeden amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katıldığı Benin 2.Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında öğretim Görevlisi Uğur Aydın'ın "Kutsal Kitap" isimli fotoğrafı Mansiyon ödülüne layık görüldü. Ayrıca fotoğraf sanatcısı Aydın'ın  renkli ve siyah beyaz kategorilerde de 3 adet fotoğrafı sergileme ödülü almıştır.

Öğretim Görevlimizi üniversitemizi başarılı  temsilinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğr. Gör. Uğur Aydın'ın Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarındaki Başarıları Öğr. Gör. Uğur Aydın'ın Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarındaki Başarıları Öğr. Gör. Uğur Aydın'ın Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarındaki Başarıları
16 Ekim 2019 Çarşamba
Akademik Başarılar