×
×
HABERLER
Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Halil Tekiner ve Doç. Dr. Hacer Tokyürek TÜBA Akademi Ödüllerini Aldı
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Halil Tekiner ve Doç. Dr. Hacer Tokyürek TÜBA Akademi Ödüllerini Aldı

Cumhurbaşkanlığı himayelerindeki Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. Bu kapsamda ödüle layık görülen öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Halil Tekiner ve Doç. Dr. Hacer Tokyürek’e ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edildi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının ardından TÜBA Akademi Ödülleri verildi.

Osmanlı-Türk Tıp ve Eczacılık Tarihi alanında yapmış olduğu özgün çalışmalar ve yürütmekte olduğu projelerin İslam Bilim Tarihine önemli katkılarından dolayı “2019 TÜBA Fuat Sezgin Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü” Üniversitemiz Eczacılık Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Halil Tekiner’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edildi.

Eski Türk Dili Bilim Dalı alanında yaptığı çalışma ile sosyal bilimler kategorisinde “2019 TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) Ödülüne” layık görülen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hacer Tokyürek’e de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edildi.

Düzenlenen ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Genel Sekreterimiz Murat Yenisu’da katıldı.

Video için tıklayınız.

30 Aralık 2019 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER