Özhaseki, Üniversitemizde Hastane İnşaatını Gezdi

Özhaseki, Üniversitemizde Hastane İnşaatını Gezdi
AK Parti Kayseri Milletvekili ve Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserili hayırseverler tarafından yapımı devam eden Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatını inceledi.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, hastaneyi yaptıran hayırseverler ve Kansere Karşı Birlik Derneği yönetiminin de eşlik ettiği hastane inşaatı incelemesinde Mehmet Özhaseki, hastanenin tamamlandığında Türkiye’nin en modern ve dünyada ise ilk üçe girebilecek Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi olacağını kaydetti.
Mehmet Özhaseki, “Çocuklarımızın Allah'ın izniyle şifa bulacağı bu güzel hizmetin yapımında emeği geçen hayırseverlerimizden Rabbim razı olsun. Keselerine Halil İbrahim bereketi versin” dedi.

04 Kasım 2018 Pazar