RTÜK Tarafından Düzenlenen "Medya Mükemmellik Zirvesi ve Ödülleri" Seçici Kurulunda Erciyes Üniversitesi'nden İki Öğretim Üyesi Yer Aldı

Radyo ve televizyon kuruluşlarına, yayınlarında Türkiye Sosyal politikaları ve toplumsal gelişme için sağladıkları katkı nedeniyle verilen "Medya Mükemmellik Ödülleri" Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla 02 Nisan 2020'de Hasan Kalyoncu Üniversitesi ev sahipliğinde Gaziantep'de gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacaktır.

Medya Mükemmellik Ödülleri 2020'nin seçici kurulu bir çok akademik bilim insanından oluşmaktadır. Seçici kurulda üniversitemiz Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın ve İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vahit İlhan'da yer almaktadır.

24 Ocak 2020 Cuma