Rektörlük 'ten Haberler
Rekabet Kurumu Başkanı Torlak’tan Rektörümüze Ziyaret

Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

“2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” kapsamında Kayseri Üniversitesi’nin davetlisi olarakBilim Felsefesinde Kırılmalar ve Bilim Ahlakı” konulu konferans vermek için Kayseri’ye gelen Rekabet Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rekabet Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

Rekabet Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak da, Rektörümüz Çalış’a plaket ve kitap hediye etti.

Rektörlük ziyaretinde Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak’a, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da eşlik etti.

Rekabet Kurumu Başkanı Torlak’tan Rektörümüze Ziyaret Rekabet Kurumu Başkanı Torlak’tan Rektörümüze Ziyaret Rekabet Kurumu Başkanı Torlak’tan Rektörümüze Ziyaret
18 Şubat 2019 Pazartesi
Rektörlük Duyuruları