Rektörlük 'ten Haberler
Rektör Güven’den Basın Kuruluşlarına Ziyaret
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, yayın hayatına yeni başlayan 38 Kent TV‘yi ziyaret etti.
Kayseri’nin 3. uydu kanalı olan 38 Kent TV’ye ziyaretinde televizyonun genel yayın yönetmeni Osman Çiftçi ile sohbet eden Rektör Güven, televizyonun stüdyo ve yayın odasını gezdi.

Ziyarette Rektör Güven, 38 Kent TV’nin şehrin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirterek, Osman Çiftçi’ye yeni yayın hayatlarında başarılar diledi.

TV ziyaretinin ardından Rektör Güven, Akit Gazetesi Kayseri Temsilcisi Ahmet Şan ile Kayseri Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Yörük’ü de ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
28 Şubat 2017 Salı
Rektörlük Duyuruları