REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven, Birim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Rektör Güven, Birim Ziyaretlerini Sürdürüyor
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve daire başkanlıklarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Birimleri tanımak, öneri ve sorunları dinlemek, üniversitenin gelecek hedeflerini anlatmak amacıyla gerçekleştirilen birim ziyaretlerinin bu seferki durağı Fen Fakültesi oldu.

Fakülte binası önünde Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk tarafından karşılanan Rektör Güven, Fakülte Konferans Salonu’nda akademik ve idari personelle toplantı yaptı.

Dekan Prof. Dr. Öztürk’ün fakülteyi tanıtıcı kısa sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, konuşmasında, üniversite yaptıkları çalışmalar, projeler ve üniversitenin hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra salondaki öğretim üyelerinin sorularını yanıtlayan Rektör Güven, Türkiye’de en iyi ilk 10 üniversite arasında yer alan Erciyes Üniversitesi’ne daha başarılı öğrencileri çekmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Rektör Güven’in Fen Fakültesi’ni ziyaretine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ve Genel Sekreter Doç. Dr. Eyyup Ecevit de eşlik etti.

07 Nisan 2017 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ