Rektör Güven, Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi

Rektör Güven, Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Ramazan ayı münasebetiyle Kayseri’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

ERÜ Botanik Alakart Restoranda düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Prof. Dr. Nafiz Kahraman, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Fikret Kara ve Talat Hakan Erdem, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda basın çalışanı katıldı.

Etkinlikte yapılan konuşmalarda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkan Veli Altınkaya, gazetecileri ağırlamasından dolayı Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise konuşmasında Gazeteciler Cemiyetinin yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Rektör Güven: “Bu yıl Kayseri basının 108. Gazeteciler Cemiyeti’nin de 38. yılıdır. Bu sürede Cemiyetler ve yönetim kurulları başarılı hizmetlerde bulunmuşlardır. Bizlerde Erciyes Üniversitesi olarak Kayseri basının birikimi ve deneyimini önemsiyoruz. Bu çerçevede bir takım iş birliklerimiz olduğu gibi ilerleyen zamanlarda da bu işbirliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasının ardından ise Rektör Güven, basın mensupları ile uzun süre sohbet etti.

Video için tıklayınız
28 Mayıs 2018 Pazartesi