REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven, Milli Eğitim ile SGK İl Müdürlerini Ziyaret Etti

Rektör Güven, Milli Eğitim ile SGK İl Müdürlerini Ziyaret Etti
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ile SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’e iadeyi ziyaretlerde bulundu.

Müdürlüklerin hizmet binalarında gerçekleşen ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı ile SGK İl Müdürü Hasgül, müdürlüklerinde yaptıkları çalışmalar hakkında Rektör Güven’e bilgiler verdi.

Öte yandan ziyaret programları öncesi Hunat Camii’nde, Erciyes Üniversitesi Sosyal İşletmeler Şube Müdürü Harun Komiser’in babası Ali Rıza Komiser ile TV1 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur’un annesi Şerife Havur’un öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven, Harun Komiser ile Doğan Havur’a başsağlığı dileğinde bulundu.

10 Nisan 2017 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ