REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven, TV Kayseri’de Ramazan Sohbetleri Programına Konuk Oldu

Rektör Güven, TV Kayseri’de Ramazan Sohbetleri Programına Konuk Oldu

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, 30 Mayıs 2017 Salı günü TV Kayseri ekranlarında yayınlanan Murat Metiner’in hazırlayıp sunduğu “Ramazan Sohbetleri” programına konuk oldu.

Kayseri Park AVM’de canlı yayınlanan programda, Gazeteci Murat Metiner’in sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Güven, üniversitede eğitim ve bilimsel faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Erciyes Üniversitesi’nin gerek eğitim-öğretim kalitesi, gerekse bilimsel çalışmalardan Türkiye’de en iyi ilk 10 içerisinde yer aldığını belirten Rektör Güven, Dünya sıralamasında ise 600-800 bandında yer aldığını kaydetti.

Amaçlarının öğrencilere daha iyi ve daha kalite eğitim hizmeti vermek olduğunu söyleyen Rektör Güven, bunun yanında araştırma ve bilim faaliyetlerini güçlendirerek Erciyes Üniversitesi’nin sadece Türkiye’de değil, dünyada da adından söz ettiren üniversiteler arasına girmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Video için tıklayınız

31 Mayıs 2017 Çarşamba