REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörler, Üniversite-Sanayi İşbirliği İçin OSB’de

Rektörler, Üniversite-Sanayi İşbirliği İçin OSB’de

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları çerçevesinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret etti.

OSB Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde yapılması planlanan projeler ile Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulması planlanan Meslek Yüksek Okulu ile Teknopark konuları görüşüldü.

Kayseri OSB Bölge Müdürü Tahir Nursaçan, gerek Erciyes Üniversitesi ve gerekse yeni kurulan Kayseri Üniversitesi ile işbirliğine önem verdiklerini belirtti ve OSB Bölgelerine kurulması planlanan Teknopark ile MYO’nun bu işbirliğinin ilk meyveleri olacağını kaydetti.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a misafirperverliğinden ve işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Rektörler Prof. Dr. Çalış ve Prof. Dr. Karamustafa ile OSB Başkanı Nursaçan, Özel Kayseri OSB Teknik Kolejini gezdi ve burada verilen teknik eğitimle ilgili okul idarecilerinden bilgiler aldı.

Video için tıklayınız
16 Kasım 2018 Cuma