Rektörlük 'ten Haberler
Rektörümüz, Akit TV “Eğitim Atlası” Programında Üniversitemizi Anlattı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Akit TV’de yayınlanan “Eğitim Atlası” programında üniversitemizi anlattı.

Canlı yayınlanan programda sunucu İsmail Öz’ün sorularını cevaplandıran Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Erciyes Üniversitesi’nin Türkiye’de 10 Araştırma Üniversitesinden biri olduğunu hatırlatarak, yapılan eğitim ve bilimsel çalışmalar, üniversite-sanayi işbirlikleri ve uluslararası sıralamalardaki yükselen grafiği ile üniversitelerinin her geçen yıl önemini artırdığına dikkat çekti.

Programda, üniversitede öğrenci odaklı çalışmalardan da bahseden Rektörümüz Çalış, öğrencilerle iyi bir uyumlarının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Video için tıklayınız
Rektörümüz, Akit TV “Eğitim Atlası” Programında Üniversitemizi Anlattı Rektörümüz, Akit TV “Eğitim Atlası” Programında Üniversitemizi Anlattı Rektörümüz, Akit TV “Eğitim Atlası” Programında Üniversitemizi Anlattı Rektörümüz, Akit TV “Eğitim Atlası” Programında Üniversitemizi Anlattı Rektörümüz, Akit TV “Eğitim Atlası” Programında Üniversitemizi Anlattı
26 Temmuz 2019 Cuma
Rektörlük Duyuruları