×
×
REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, Büyükşehir Belediye Başkanıyla Birlikte Kampüsümüzdeki Otopark Yapım Çalışmalarını İnceledi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Rektörümüz, Büyükşehir Belediye Başkanıyla Birlikte Kampüsümüzdeki Otopark Yapım Çalışmalarını İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte, üniversitemiz kampüs alanında yapımı süren 350 araçlık otoparkın asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Mühendislik Fakültesi arkasında otopark yapım işini yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, otoparkın tamamlandığında üniversitenin otopark sorununu bir nebze çözeceğini belirttiler.

Burada yapılan açıklamalarda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten burada atıl bir alan vardı ve bizim otopark ihtiyacımız mevcuttu. Eksikliğimiz giderilmiş oldu. İnşallah buraya 300-350’ye yakın otomobil alacak şekilde otopark planlıyoruz. Bu şekilde en azından üniversitemizin otopark sıkıntısının bir kısmı ortadan kalkmış olacak. Başkanımıza üniversitemize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da konuşmasında, Kayseri’nin önemli değerlerinden biri olan Erciyes Üniversitesi’ne yapılan tüm hizmetlerin yakıştığını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, “Kayserimizin değerleri var. Bunlardan bizim için en önemlilerinden birisi Erciyes Üniversitesi. Araştırma ve bilim merkezi olarak Türkiye’de ilk 10’nun içerisinde yer alan böyle güzel üniversitemizi, daha görsel açıdan bizlere yakışan konuma getirmek, elbette rektörlüğümüzün ve büyükşehir belediyesi olarak bizlerin görevi. Ben öyle görüyorum. Kurumlarımızı hiçbir zaman kendimizden ayrı düşünmüyoruz. Yüz akımız ve gururumuz olan Erciyes Üniversitemize böyle güzel bir hizmetin yakıştığını, yakışacağını ve üzerimize düşen başka ne olursa her zaman yapacağımızı paylaşmak isterim” diye konuştu.



 Video için tıklayınız
19 Ağustos 2019 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ