REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz Çalış’a Ziyaretler Devam Ediyor

Rektörümüz Çalış’a Ziyaretler Devam Ediyor

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Kayseri Defterdar Vekili Aytül Alan, Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş, Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ile AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Nuri Kuş, İl Genel Meclisi Eski Üyesi Cemil Görücü ile Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Efe ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretlerde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ziyaretçilerine teşekkür etti ve Erciyes Üniversitesi’ni el birliği ile daha da geliştireceklerini kaydetti.

01 Ekim 2018 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ