Rektörlük 'ten Haberler
Rektörümüz Çalış, Afganistan Milli Kıyafeti Giydi

Üniversitemiz mezun öğrencilerinden Bashir Ahmad Haidari, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette Haidari, Rektörümüz Çalış’a Afganistan milli kıyafetini giydirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette mezun öğrencilerimizden Bashir Ahmad Haidari, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a yeni görevinde başarılar diledi.

Haidari ziyarette ayrıca 7 Mart 2019 tarihinde Erciyes Üniversitesi’nde gerçekleştirilecekleri Afganistan- Türkiye Dostluk Gecesi hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Afganistanlı öğrencilere her zaman destek olduklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda ise Bashir Ahmad Haidari, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a Afganistan milli kıyafetini giydirdi.

Rektörümüz Çalış, Afganistan Milli Kıyafeti Giydi
06 Kasım 2018 Salı