Rektörlük 'ten Haberler
Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Öğrenci Yemekhanesinde öğrencilerle iftar yaptı.

Yemekhanede öğrencilerle birlikte yemek sırasına girerek tabldotta iftar menüsü alan ve öğrencilerle birlikte iftarını yapan Rektörümüz Çalış, öğrencilerle sohbet etti.

Yemek sonrası öğrencilerin hatıra fotoğrafı isteğini de kırmayan Rektörümüz Çalış, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin sosyal medya üzerinden çay davetlerini de geri çevirmedi. Rektör Çalış, İİBF öğrencileri ile fakülte bahçesinde sohbet ederek çay içti.

Öğrencilerle programında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, Genel Sekreter Murat Yenisu ile Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz’de eşlik etti.

Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı Rektörümüz Çalış, Öğrencilerle İftar Yaptı
15 Mayıs 2019 Çarşamba
Rektörlük Duyuruları