REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, Eczacılık Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Rektörümüz, Eczacılık Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi tarafından her ayın ilk haftasında düzenlenen ve öğrencilerin sorunlarını fakülte yönetimine ilettikleri  ‘Dekan-Öğrenci Buluşması’,  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakültesi Kırmızı Salonda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Narin’in yanı sıra, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Murat Yenisu, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Narin, her ay düzenlenen toplantılar ile öğrencilerin sorun, istek ve taleplerini dinleyerek, çözüm yolları aradıklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında, bir taraftan üniversiteyi geliştirmeye yönelik çalışmalar yaparken, bir yandan da öğrenci odaklı çalışmalara önem vereceklerini belirtti.

Rektörümüz Çalış, “Öğrencilerimizin üniversitemizde en kaliteli eğitimi almaları ve en donanımlı bir şekilde mezun olmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

01 Ekim 2018 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ