Rektörlük 'ten Haberler
Rektörümüz İlahiyat Fakültesi’nde Kermese Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, İlahiyat Fakültesi’nde Üniversiteli AK Gençlik Kulübü ile Çağrı Kulübü tarafından Yemenli çocuklar yararına düzenlenen kermese katıldı.

İlahiyat Fakültesi giriş katında düzenlenen ve gıda içecekten oluşan kermesi gezen Rektör Çalış, alış veriş yaparak kermese destek verdi.

İlahiyat Fakültesi’ndeki etkinlikte Rektör Çalış’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu ile İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt eşlik etti.

19 Aralık 2018 Çarşamba
Rektörlük Duyuruları