Rektörlük 'ten Haberler
Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nde öğrencilere, hayırsever desteği ile iftar yemeği verildi.

İlahiyat Fakültesi bahçesinde kurulan iftar sofrasına, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt, Genel Sekreter Murat Yenisu ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği iftarda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, yemek dağıttı ve öğrencilerle sohbet etti.

Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı Rektörümüz, İlahiyat Fakültesinde İftar Programına Katıldı
16 Mayıs 2019 Perşembe
Rektörlük Duyuruları