REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, KAYSO Meclis Toplantısına Konuk Oldu

Rektörümüz, KAYSO Meclis Toplantısına Konuk Oldu
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Sanayi Odası’nın (KAYSO) Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısına konuk oldu.

Burada yaptığı konuşmada Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Rektör Çalış, “Biz kampüste üniversite değil, sahada üniversite istiyoruz. Üniversitemizi sahaya açmak istiyoruz. Sahadan kastımız ise Kayseri Sanayi Odasıyla, Ticaret Odasıyla, Kayseri Organize Sanayi Bölgesiyle Kayseri’ye ne katabiliriz, Türkiye’ye ne katabiliriz. Bunun çabasında olacağız. Bunun için ortak çalışma çok önemli. Eğer üniversiteyi büyüteceksek, Kayseri’ye hizmet edeceksek, bu ancak ortak çalışma ile olur. Teknoparklar sanayinin içinde olmalı. Öğretim üyelerimizin sanayicilerimizi gezerek fikirler sunmalarını istiyoruz. Katma değeri yüksek ürünlere geçmek için sanayicimizin risk alması gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi tarafından plaket takdim edildi.

23 Ekim 2018 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ