REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz Öğrenci Yemekhanesinde Öğrencilerle Yemek Yedi

Rektörümüz Öğrenci Yemekhanesinde Öğrencilerle Yemek Yedi

Erciyes Üniversitesi’nde Rektörlük görevine atandığı günden bu yana öğrenci odaklı çalışmalara önem veren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, tabldotla öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

Üniversitenin Öğrenci Yemekhanesinde öğrencilerle birlikte sıra bekleyen ve tabldotta yemeğini alan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, öğrencilerle birlikte oturduğu yemek masasında hem öğrencilerle sohbet etti ve hem de öğle yemeğini onlarla beraber yedi.

Yemek sırasında öğrencilerin sorun ve isteklerini de dinleyen Rektörümüz Çalış, öğrencilere sürekli yanlarında olduğunu ve her türlü sıkıntılarında Rektörlüğün kapısını çalabileceklerini hatırlattı.

Rektörümüz Çalış’ın kendileriyle yemek yemesi ve ilgilenmesinden mutluluk duyan öğrenciler ise, Rektörümüze memnuniyetlerini dile getirdi.

Erciyes Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesinde günde 12 bin civarında öğrenciye, 2 TL’den 4 çeşit yemek hizmeti veriliyor.

09 Ekim 2018 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ