REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERSEM’i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERSEM’i Ziyaret Etti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, birim ziyaretleri kapsamında Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezini (ERSEM) gezdi.

Merkez binası önünde ERSEM Müdürü Prof. Dr. İbrahim Develi ve yabancı uyruklu öğrenciler tarafından karşılanan Rektör Çalış’a, öğrenciler çiçek takdim etti.

Ziyarette, Türkçe Öğrenim Programı sınıflarında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış,  ERSEM Müdürü Prof. Dr. İbrahim Develi’den merkezin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

ERSEM’de Türkçe öğrenimi gören yabancı uyruklu öğrencilerle de sohbet eden Rektör Çalış, ERSEM tarafından çıkartılan Türkçem Dergisini de yakından inceledi.

ERSEM gezisinde ERÜ Rektörü Çalış’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Kalınlı da eşlik etti.

19 Aralık 2018 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ