×
×
REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni Ziyaret etti
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni Ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni ziyaret ederek Veteriner Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdullah İnci’den hastane hakkında bilgiler aldılar.

Ziyarette konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin güzel bir acil hizmeti verdiğini söyledi.

Başkan Palancıoğlu, “ Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi tam teşekküllü, ülkemizin nadir hastanelerinden birisidir. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış olmak üzere dekanımız ve hastane çalışanlarımıza böyle güzel bir hizmeti verdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında ziyaretlerinden dolayı Başkan Palancıoğlu’na teşekkür etti.

Rektörümüz Çalış, “ Erciyes Üniversitesi olarak birçok alanda ülkemizde öncülük yapmaktayız. Veteriner Fakültemizde bunlardan birisidir. Hastanemiz sadece Kayseri’ye değil tüm bölgeye hizmet veren bir hastanedir. İnsan sağlığı için gereken her şeyi sağladığımız gibi, hayvan sağlığı içinde gereken tüm imkânları Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanemizde sağlamaktayız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ile birlikte hastanede incelemelerde bulunarak, yeni yapılacak büyük hayvan ve at hastaneleri ile nekropsi üniteleri hakkında bilgiler aldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi ziyaretinin ardından Edebiyat Fakültesi bahçesine geçerek burada yapılması planlanan çevre düzenlemesi hakkında da fikir alışverişinde bulundular.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun üniversitemiz ziyaretine Genel Sekreterimiz Murat Yenisu ile Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kömürcü de eşlik etti.


11 Haziran 2020 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ