REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Gazeteciler Cemiyeti ve Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, iade-i ziyaretler kapsamında Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Kayseri Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Rektörümüzün iade-i ziyaret programı Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaretle başladı. KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi’yi ziyaret eden Rektörümüz Çalış, Mehmet Büyüksimitçi ile üniversite-sanayi işbirliğinde ortak yapabilecekleri çalışmaları görüştü.

Rektörümüz daha sonra KTO Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret etti. Bu ziyarette de Rektörümüz Çalış ile KTO Başkanı Gülsoy, Kayseri’nin ticaretine katkı anlamında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulundu.

İade-i ziyaretler kapsamında Rektörümüzün bir sonraki programı Kayseri Gazeteciler Cemiyeti oldu. Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya tarafından karşılanan Rektörümüz Çalış, basının önemine vurgu yaptı.

Rektörümüz Çalış, “Kayseri’deki tüm sivil toplum kuruluşları ile çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Üniversite-Sanayi, Üniversite-Kurumlar arası işbirliğinde lafta değil, icraatta bir şeyler yapmak istiyoruz. Bunun için de basınımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Daha sonra Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’ı ziyaret eden Rektörümüz Çalış, Kayseri’de hayvancılığın gelişimi adına Ticaret Borsası ile ortak çalışmalar yapma gayretinde olacaklarını söyledi.

07 Kasım 2018 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ