REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, TRT Haber'de "Eğitim Editörü" Programına Konuk Oldu

Rektörümüz, TRT Haber'de "Eğitim Editörü" Programına Konuk Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, TRT Haber'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan "Eğitim Editörü" programına konuk oldu.

Tercih döneminde üniversitelerin tanıtımının amaçlandığı, Sezen Yüce'nin sunduğu ve eğitim danışmanlığını Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu'nun yaptığı "Eğitim Editörü" programının 24 Temmuz Çarşamba günkü konukları Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir oldu.

Programda Rektörümüz Çalış, üniversitemizin sayısal verileri, öğrenci, araştırma ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin Erciyes Üniversitesi'ni neden tercih etmeleri gerektiği konusunda da bilgiler veren Rektörümüz Çalış, özellikle araştırma alanında Türkiye'de sayılı üniversiteler arasında yer alan üniversitelerin, sanayiciler, odalar ve diğer kuruluşlar ile şehrin faydasına yönelik yürüttüğü ortak projelerden bahsetti.

Video için tıklayınız

24 Temmuz 2019 Çarşamba