×
×
HABERLER
Rektörümüz Tarafından Kampüsümüzde Covid-19 Denetimi Yapıldı
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Rektörümüz Tarafından Kampüsümüzde Covid-19 Denetimi Yapıldı
İçişleri Bakanlığınca Türkiye genelinde gerçekleştirilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından Kampüs içerisinde denetim gerçekleştirildi.

Ülke genelinde uygulanan denetimler kapsamında ERÜ kampüsü içerisinde faaliyet gösteren işletmeler, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci tarafından denetlendi.

Kampüs içerisinde faaliyet gösteren restoran, kantin, market gibi tüm işletmeleri tek tek denetleyen Rektörümüz Çalış, yaptığı açıklamada maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Rektörümüz Çalış, “Bugün gerçekleştirdiğimiz denetimlerde işletmelerde büyük oranda kurallara uyulduğunu gördük. Yine de bizler gerekli uyarılarımızı da işletmecilerimize yaptık. Bu dönemde maske, mesafe ve temizlik kurallarına çok dikkat etmemiz gerekmektedir. Özellikle restoran, kantin gibi işletmelerde hijyen çok önemli. Bu süreci en iyi şekilde atlatabilmemiz için herkesin dikkatli ve hassas olması gerekiyor. Bizlerde üzerimize düşen görevi yaparak, önlemler alınması konusunda hem vatandaşlarımızı hem de işletmecilerimizi uyarmaya devam ediyoruz. Önlemleri aldığımız sürece bu iş çok daha büyümeden en kısa sürede de normalleşeceğimize inanıyoruz” dedi.

Rektörümüz Çalış’ın covid-19 denetimine Genel Sekreterimiz Murat Yenisu da eşlik etti.

  Video için tıklayınız.

11 Ağustos 2020 Salı
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER