REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, Ticaret Odası’nın Mayıs ayı Meclis Toplantısına Katıldı

Rektörümüz, Ticaret Odası’nın Mayıs ayı Meclis Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Ticaret Odası’nın Mayıs ayı Meclis toplantısına konuk oldu.

Rektörümüz Çalış, burada yaptığı konuşmada, Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi’nde yapılan bilimsel çalışmalar ile üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde dış paydaşlarla yürütülen proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Çalış, “İstanbul, Ankara ve İzmir dışında Türkiye’nin Anadolu’da tek araştırma üniversitesi olan Erciyes Üniversitemizin başarı çıtasını yüksekte tutmaya çalışıyoruz. Öğrencilere verdiğimiz kaliteli eğitimin hizmetinin yanında; üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak projelere ağırlık veriyoruz. Hedefimiz dünya klasmanında kendisine kalıcı yer edinmiş bir üniversite oluşturmak ve yaptığı bilimsel çalışmalar ve projelerle ülkemize katkı sağlamak. Erciyes Üniversitesi olarak bunu başaracak güçte ve inançtayız” dedi.

Rektörümüz Çalış ayrıca konuşmasında, şirketleri, TOBB öncülüğünde ve TEPAV işbirliği ile belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Kayseri Ticaret Odası üyelerini de tebrik etti.

29 Mayıs 2019 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ