REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüzden “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı

Rektörümüzden “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, tüm basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı.

Yayımladığı mesajında gazetecilerin kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesinde önemli görev üstlendiğini kaydeden Rektör Güven, “Kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız yayın ve doğru haberi kendisine ilke belirlemiş gazeteciler, mesai mefhumları olmadığı gibi oldukça güç şartlarda görevlerini yapmaya çalışmaktadır. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan gazetecilerimiz, ülke ve millet menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde görevini icra ederek, zor bir görev yapmaktadır. Erciyes Üniversitesi olarak, yaptığımız sosyal etkinlik ve bilimsel aktivitelerin kamuoyuna duyurulması adına kendilerinden sürekli destek gördüğümüz basın çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

10 Ocak 2018 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ