REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüzden, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısına Ziyaret

Rektörümüzden, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Kalkınma Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz Güven, Kalkınma Bakanlığı’nın üniversitemize verdiği proje destekleri konusunda görüştü.

Türkiye’de 10 araştırma üniversitesinden biri olan Erciyes Üniversitesi’nin bilimsel çalışmalar ve projeler alanında önemli vazife üstlendiğini kaydeden Rektörümüz Güven, üniversitelerinin ihtiyaçları doğrultusunda Kalkınma Bakanlığından daha çok destek beklediklerini söyledi.

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ise, nazik ziyaretinden dolayı Rektör Güven’e teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Coşkun, Erciyes Üniversitesi’nde yapılan bilimsel çalışmaları övgüyle takip ettiklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Rektör Güven, Bakan Yardımcısı Coşkun’a, üniversitemiz okutmanlarından Uğur Aydın’ın çektiği Erciyes Dağı fotoğrafından tablo hediye etti.

23 Şubat 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ