Rektörümüzden Kampüsde Covid-19 Denetimi

Rektörümüzden Kampüsde Covid-19 Denetimi
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında üniversite kampüsünde denetim gerçekleştirdi.

Ülke genelinde uygulanan covid-19 denetimleri kapsamında kampüsümüz içerisindeki fakülteler ve faaliyet gösteren işletmeler, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk tarafından denetlendi.

Kampüs içerisindeki restoran, kantin, market gibi tüm işletmeleri tek tek denetleyen, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, yaptığı açıklamada işletmeciler ve vatandaşlar tarafından kuralla dikkat edildiğini söyledi.

Rektörümüz Çalış, “Kampüsümüz içerisinde denetimlerimize devam ediliyor. Artık vatandaşlarımız ve işletmecilerimiz bu süreç hakkında bilinçlendiler. İnşallah bu bilinçlenme ile en kısa zamanda pandemi sürecinin sona ereceğine inanıyoruz” dedi.

Video için tıklayınız

01 Ekim 2020 Perşembe