REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüzden, Yeni Atanan Dekanlarımıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Rektörümüzden, Yeni Atanan Dekanlarımıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, yeni atanan dekanlarımıza  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, dekanlık görevine atanan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Sönmez, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hızır Yakup Akyıldız, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Aslan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Taşcı'yı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinde dekanlarımızdan fakülteler hakkında bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, fakülte dekanlarının talep ve isteklerini dinledi.

Rektörümüz Çalış, Araştırma Üniversitesi olarak fakülteler tarafından AR-GE ve teknolojik alanlarda yapılan tüm çalışmalara her zaman destek vereceklerini kaydetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın ziyaretlerine, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da eşlik etti.

28 Ocak 2020 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ