REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüzden, Yeni Rektör Yardımcılığı ve Rektör Danışmanlığı Görevine Atanan Öğretim Üyelerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcılıkları ile Rektör Danışmanlıklarına atanan öğretim üyelerine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven, ilk ziyaretini Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nafiz Kahraman ile Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya yaptı. 15 Temmuz Yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Prof. Dr. Nafiz Kahraman’a yeni görevlerine başarılar diledi.

15 Temmuz yerleşkesini de gezen Rektörümüz Güven, ikinci ziyaretini Kurumsal İletişimden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hakan Aydın’a yaptı. İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Güven, Prof. Dr. Hakan Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven’in, son ziyareti ise Yapı İşleri'nden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Fatih Altun’a yaptı. Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, Prof. Dr. Altun’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Güven’in ziyaretlerine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ve Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Fikret Kara ile Talat Hakan Erdem de eşlik etti.

07 Haziran 2018 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ